Miten katolilainen ja protestanttinen vanhurskauttamiskäsitys eroavat toisistaan?

     "Joitakin vuosisatoja sitten tapahtui uskonnollisessa maailmassa niin suuri uskonnollinen taistelu, jollaista ei sittemmin ole maailmassa nähty. Valtavan suuri kirjallisuusmäärä kertoo toisiansa vastaan annetuista iskuista tässä katolilais-protestanttisessa kiistassa. Kuitenkin ..."

 
        Kumpi Kristus pelastaa? Historiallinen vai kokemuksellinen Kristus?
     
"Lukiessamme kertomuksia Jeesus-vallankumouksesta ja karismaattisen liikkeen yleisestä ja nopeasta leviämisestä saa käsityksen, että maailma on nyt yht‘äkkiä kääntymässä Jeesusta kohti.’ Huomattavin karismaattinen ilmiö on..."
 
   
        "Kavahtakaa ihmisiä"

     

"‘...Kavahtakaa ihmisiä ...’ Jeesus varoitti opetuslapsiaan. Hän ei sanonut, ‘Kavahtakaa pahoja ihmisiä.’ Tämä varoitus sopii hyvin hyviinkin ihmisiin. Jumalallisissa ja..."

 
     Voiko olla varma mistään?


     
     

"Koskaan eivät ihmiset ole eläneet niin epävarmana aikana. Elämä tällä planeetalla on hyvin epävarmaa. Kansainvälinen tilanne on epävärmaa. Talous on epävarmaa. Syöpä ja sydäntaudit tekevät terveyden epävarmaksi. Maailma on ..."
 
   
     Kuka on antikristus nykyään?


     

"Vain yksi Raamatun kirjoittajista käyttää sanaa antikristus – Pyhä Johannes ensimmäisessä ja toisessa kirjeessään. Yleisesti kuitenkin uskotaan, että apostoli Paavali viittaa samaan henkilöön 2 Tess. 2. luvussa, jossa hän varoittaa seurakuntaa ..."

 
     Mihin karismaattinen liike on menossa?

     "Napoleonin armeijoitten rynnätessä Euroopan historiallisten rajojen yli nousi William Pitt ylös Brittiläisen parlamentin edessä ja huusi, ‘Käärikää kokoon Euroopan kartta. Sitä ei tule..."